Skip to main content

Discovery experience

logo van de school

Lees meer

discover experience image

We verwelkomen jou op het afgesproken tijdstip op onze thuisbasis in Saint Ghislain.
Na kennismaking met de piloot en een korte veiligheidsbriefing stapt u aan boord van één van onze toestellen en neemt u plaats op de passagiersstoel naast de piloot.

Deze 45 minuten durende vlucht is ideaal om te ontdekken of leren vliegen iets voor jou zou kunnen zijn. Heb je wat twijfels over mogelijke vliegangsten, of weet je niet helemaal zeker of je luchtziek zou kunnen worden (wat ten andere door training verdwijnt) , dan is deze laagdrempelige instapervaring een kans bij uitstek om dit uit te sluiten.
Geef ons het vertrouwen en hak meteen deze aarzelende knoop door. Onze ervaren piloten houden steeds rekening met jou en zorgen telkens voor een veilige, ontspannende en rustige vlucht.

We stijgen op en al meteen zorgt het loskomen van de begane grond voor een wow-gevoel.
Een paar minuten later bevinden we ons reeds op kruishoogte en vliegen we richting de meren.

Al snel voel je je helemaal op je gemak wanneer je het rustige karakter van de vlucht vaststelt en de mooie uitgestrekte landschappen overziet. Wat later komen we aan de meren. Een prachtig schouwspel om de vele zeilbootjes beneden op het water te zien dobberen. Bijna surrealistisch om dit panorama van uit de hoogte te kunnen bewonderen, maar toch is het echt. Dit is ons keerpunt. We maken een flauwe bocht rond de meren en keren op onze passen terug richting Saint Ghislain. Eenmaal terug op ons vertrekpunt, begeven we ons na een zachte landing terug met beide voetjes op de grond.

Tot binnenkort!

Contacteer ons