Skip to main content
banner Goose logo

Vliegschool

logo van de school

Wie houdt er niet van om zo vrij te zijn als een vogel! Het onbeschrijfbare gevoel ervaren om verheven te zijn in dit immense etherisch ruim. Onbelemmerd en hoog boven de aardse realiteit.
Samen doen we het in onze ULM-vliegschool!

  • Gepersonaliseerde opleiding met aandacht voor jouw doelstellingen.
  • Veiligheid en kwaliteit voorop met nieuwe modern uitgeruste toestellen
  • Meteen aan de slag in een leuke en ongedwongen sfeer
Lees meer...

Verkoop

logo van de verkoop
legend aircraft logo legend aircraft

Goose Flying is de trotse exclusieve invoerder voor België en Nederland van de LEGEND. Volledig in composiet materiaal vervaardigd, is deze hoogdekker zowel geschikt voor recreatief vliegen als voor toerisme. Het leent zich bovendien ook perfect als lestoestel. Indrukwekkend zijn de hoog gestelde standaarden en de uitstekende vliegprestaties.

  • Zeer comfortabel reistoestel met buitengewoon ruime cabine.
  • Soepele directe besturing met zachte landingseigenschappen.
  • Moderne uitrusting met luxueus leder interieur
Lees meer...

Experiences

logo van de school

✈ Initiatie-experience:

Wens je jouw partner, of één van jouw dierbaren op een unieke manier te verwennen?
Wil je een heel bijzondere klant bedanken met een buitengewoon moment dat voor het leven in het geheugen gegrift blijft?

En heb je er bovendien weet van dat die persoon altijd al gefascineerd was door het vliegen?

Misschien ben jij dit zelf wel en is de tijd rijp om de teugels eens goed los te laten en om jezelf te trakteren op een memorabele en welverdiende escape!

Met onze Goose-initiatie-experiences beleef je een adembenemende 3D-film vanop de eerste rij, maar dan in levende lijve!

  • Niet zomaar een vlucht. Al onze initiatie-vluchten hebben een instructief karakter. U vliegt dan ook mee met één van onze ervaren instructeurs. Uiteraard hopen we daarmee stiekem dat u het pilotenbloed in uzelf ontdekt en wie weet verwelkomen we jou binnenkort ook in onze Goose-vliegschool.
  • decoratieve foto

✈ Advanced-experience:

Was je reeds eerder geïntroduceerd in het vliegen en heb je al een pilotenvergunning op zak, maar je hebt behoefte aan een vervolgverhaal en/of extra omkadering?

Wil je jouw horizonnen op een veilige manier kunnen verruimen en de investering in jouw vliegvergunning nu ook verder ten volle kunnen benutten? … Ook dan zit je bij ons goed!

  • Via onze advanced experiences met thematische bestemmingen gaan we een stapje verder. We koppelen het nuttige aan het aangename en geven aan elke trainingsvlucht een extra avontuurlijke dimensie!
  • Praktische navigatievoorbereiding, het doornemen van de NOTAM’s, het correct doorsturen van een vliegplan, het interpreteren van weermodellen en het oefenen in de ATC-radiocommunicatie, zijn slechts een paar aspecten van onze geboden begeleiding.

Onze glimlach en onze sympathie, die krijg je er kosteloos bij!

Lees meer...